To je to što me zanima!

Kečkeš: Moj alkoholizam je kao zakašnjeli pubertet

Glumcu se ovisnost dogodila iz nesmotrenosti. Prijatelji i obitelj su mu pomogli da ne osjeća sram zbog toga. Završio je u bolnici Vrapče zbog pića
Vidi originalni članak

Hrvoje Kečkeš (34) smatra kako se bolest alkoholizma svakom može dogoditi. Glumac koji je prije pola godine završio u bolnici Vrapče zbog pića, ispričao je za časopis Story da se trenutačno osjeća super. Prijatelji i rodbina pomogli su mu da ne osjeća nikakav sram već da se prema tom periodu svog života odnosi kao prema nečem životnom i normalnom. Popularni Kezo iz "Bitanga i princeza" ne može navesti neki racionalan razlog zašto je počeo piti. To razdoblje naziva zakašnjelim pubertetom. Objašnjava kako je riječ o hedonizmu koji se pretvorio u ovisnost. Poručuje svima koji imaju problema s tim "demonom" neka izvažu sve što mogu dobiti i sve što mogu izgubiti zloupotrebom alkohola. Priznao je kako mu pater Zvjezdan Linić pomaže pri apstinenciji od alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavuša13 11.11.2009.

    Bio je čista glupost kao i sve ostale ovisnosti.Zaj...ao si pošteno,al svaki čovjek nečim zaj...,zato ne treba te bit sram digni glavu i kreni dalje bez tog sr...nja.Sram nek te bude ako opet poklekneš.Svako dobro!

  • Vkci 11.11.2009.

    ajd barem je priznao da je bio ovisan

  • 11.11.2009.

    Ajooooj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare