To je to što me zanima!

Kedžo: 'Vrijeme je da dobijemo prvu pravu YouTube zvijezdu'

Osnivači YouTube kanala Joomboos traže novu videozvijezdu. Pokažite svoj talent, snimite ga i postanite slavni jer se ovakva prilika pruža samo jednom. Prijavite se na videostar.joomboos.hr
Vidi originalni članak

Živimo u 21. stoljeću, pa je vrijeme da i u Hrvatskoj dobijemo pravu YouTube zvijezdu. Zato je JoomBoos Videostar prilika koju ne smiju propustiti zaljubljenici u video i vloganje, rekao je pjevač i glumac Damir Kedžo (28) koji s nestrpljenjem iščekuje početak natjecanja. Razveselilo bi ga, kaže, da se na potragu za videotalentima prijave i njegovi poznanici ili prijatelji.

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici  videostar.joomboos.hr do 23. listopada.  

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zeleni_Zub 09.10.2016.

    Ako vam je prilika zivota uz joomboos bolje da si isti oduzmete

  • koko82 05.10.2016.

    jommfloops..... ajd manite se losih fora i glupih filmica....

  • jebalicaica 05.10.2016.

    nekako se prominija momak, drugačije izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare