To je to što me zanima!

Kekin: 'Pjevao sam herojima na Tjentištu, sad ću i na Kozari...'

Kozara Puls Fest predstavit će i novo ime i koncept prvog rock festivala 'Kozara u srcu' koji je bio lani u SRC Benkovac. Festivalu je cilj vratiti mlade na planinu o kojoj su pisane pjesme, snimani filmovi...
Vidi originalni članak

Još samo tri dana dijele nas od Kozara Puls Festa. Osim dobre glazbe posjetiteljima se nudi aerobik i meditacija, radionice za najmlađe posjetioce, te šetačka tura s vodičem. Prvi dan festivala pjevati će Nolimitnow, Zabranjeno pušenje, Hladno pivo i Van Gogh, dok je drugi dan festivala rezerviran za predgrupe The Bechars, Ultrazvuk, te solistički koncert Marije Šerifović.

- Nakon Tjentišta, i na Kozari ćemo svirati za heroje - rekao je Mile Kekin (47). 

Na četiri lokacije Kozare smješten je kamp pa je to prilika i za upoznati se s ljepotama i povijesti ljepotice među planinama. Osim što je kamp besplatan, kamperima je osiguran i dnevni šank, kao i ugodna glazba koja će sigurno doprinijeti sjajnoj atmosferi. Tu su i razni izleti u prirodu s organiziranim obrocima u šumi. 

Treći dan festivala na platou Mrakovica slijedi uživancija obilaska privrednog sajma domaćih proizvođača, odnosno promotivno-prodajna izložba domaće hrane i pića. Kozara Puls Fest predstavit će i novo ime i koncept prvog rock festivala 'Kozara u srcu' koji je bio lani u SRC Benkovac. Festivalu je cilj vratiti mlade na planinu o kojoj su pisane pjesme, snimani filmovi, te oživiti kraj turistima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • provel 27.07.2018.

    Jesi ikada pjevao za heroje HOSa? Za generale koji su bili zatočeni u Haagu? Za ratne vojne invalide? Ovo je Republika Hrvatska nastala na temelju Domovinskog rata, neka pati koga smeta!

  • brgud 25.07.2018.

    Bilo bi pametno da tamo i ostaneš.

  • neneone 24.07.2018.

    Ima li i tamo povlaštene karte? A Mile, crni mile, ponosu republike srpske?

Komentiraj...
Vidi sve komentare