To je to što me zanima!

Kelly Brook: Ne vježbam, formu održavam seksom

Glumica je pozirala za časopis Loaded i otkrila je svoje bujno poprsje. Pozirala je i sasvim gola te se raspričala o seksu, izgledu i gledanju pornića
Vidi originalni članak

Ja sam štap s grudima, kazala je 30-godišnja Kelly Brook. Britanska glumica skinula se za časopis Loaded i čvrsto stiskala bujne grudi. Pokazala je i stražnjicu.
- Grudi su mi daleko prevelike za moju građu. Rijetko pazim na to što jedem, a u teretanu ne idem. Zbog seksa sam u dobroj formi - kazala je Kelly koja je za Loaded pozirala u samostojećim čarapama govoreći kako zna što je na njoj seksi. Časopisu je otkrila i kako je prije zarađivala čuvajući djecu.
- Radila sam kao dadilja za jedan par koji je imao kolekciju prljavih filmova pa sam ih i ja gledala - kazala je i priznala da i sad često gleda porniće. Nedavno je snimila katalog za kolekciju svadbenog donjeg rublja za proljeće/ljeto 2010. godine modne kuće Ultimo. Najavila je kako se zbog dečka Dannyja Ciprianija (22) seli u Australiju jer je on potpisao ugovor s tamošnjom ragbi ekipom Melbourne Rebels. Manekenka je nedavno završila i snimanje 3D horora ‘Piranha’.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • teaa 29.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ja___zg 29.05.2010.

    uopće nisu velike, nego su viseće !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • SunTzu 29.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare