To je to što me zanima!

Kelly Brook pobacila: Izgubila je kćer u 5. mjesecu trudnoće

Krajem prošlog tjedan Kelly je hitno odvezena u bolnicu, no liječnici nisu uspjeli spasiti dijete. Model odmara u svom domu, a na nju paze dečko i majka Sandra
Vidi originalni članak

Kelly Brook (31) potpuno je shrvana nakon što je izgubila djevojčicu u petom mjesecu trudnoće. MOdel i njezin dečko Thom Evans u teškom su psihičkom stanju. Kelly je krajem prošlog tjedna hitno odvezena u bolnicu, no liječnici dijete nisu uspjeli spasiti. Doživjela je pobačaj. Thom i Kelly obznanili su da čekaju dijete samo tri mjeseca nakon što su bili u vezi. Nakon tužnog događaja, javnosti se obrati Kellyn glasnogovornik.

- Par je zamolio da se poštuje njihova privatnost, a do daljnjega nemaju namjeru komentirati situaciju u kojoj su se zatekli - poručio je glasnogovornik. 

Kelly odmara u svom domu, a na nju paze Thom i njezina majka Sandra. 

  
Idi na 24sata

Komentari 9

  • ŠA ŠA ŠAPČANIN 09.05.2011.

    NIJE pobacila !!!!! To je samo malo publiciteta da navuče na sebe prije nego izbaci u prodaju novi PARFEM.. Live or Die !!!! Provjerena informacija u časopisu SVET

  • crnkaos 09.05.2011.

    Kakvi ste Vi to novinari? Postoji li više granica između privatnog i javnog? Pa dajte ljudi, ovo je OSOBNO da osobnije ne može biti. Sramota na što se svelo novinarstvo. Dali je Vama više išta sveto? Nemam riječi!

  • Vampirica 09.05.2011.

    Žal mi je zbog bebe, neznam kako je izgubit bebu ali je sigurno grozno. nadam se da če se oporavit imat djece

Komentiraj...
Vidi sve komentare