To je to što me zanima!

Kelly Clarkson zaručila se za menadžera: Presretna sam

Ovo je bila najljepša noć u životu. Presretna sam i pored sebe imam najboljeg muškarca na svijetu, napisala je pjevačica na svom profilu na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Pjevačica koja je poslije pobjede u 'Američkom idolu' 2002. godine ostvarila uspješnu karijeru, na Twitteru je objavila da se udaje za svog menadžera Brandona Blackstocka (35). Kelly Clarkson (30) na društvenoj mreži je objavila i fotografiju zaručničkog prstena.  

- Zaručena sam. Želim da to svi znaju. Ovo je bila najljepša noć u životu. Presretna sam i pored sebe imam najboljeg muškarca na svijetu. Par je u vezi od početka godine. I prije nego što su se službeno zaručili, Kelly je u javnosti govorila kako obožavaju jedno drugo i kako će se sigurno vjenčati. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 16.12.2012.

    simpatična cura, super pjeva i želim joj svu sreću! :)

  • drug Tito_1 16.12.2012.

    sad čekamo rastavu i sav prljavi veš........

  • vrsni_astrolog 16.12.2012.

    kelly, bikica, tvrdoglave žene koje popuste nešto kada se najmanje nadate, ambiciozne, pametnije su kada šute, od svih znakova njih je najlakše nagovoriti na sex, oproste nevjeru pa su idealne za nevjerne muškarce, vole se skidati gole, novac im je toliko važan da će sve napraviti da ga imaju, slažu se sa škorpionima, vagama i bikovima a trebaju izbjegavati blizance, lavove i rakove (ava karabatić, severina, kristina bradač, ana rucner, renata sopek, brankica čonda, ana sasso, giuliano, radimir čačić, maksim mrvica, penelope cruz, evita perone, barbara streisand, pierce brosnan, david beckham, cher, george clooney, megan fox, bono vox, jerry seinfeld, branka slavica, andre agassi, linda evangelista, adele, jessica alba, cate blanchett, laetitia casta, bianca jagger, al pacino, renee zellweger, uma thurman, salvador dali....)

Komentiraj...
Vidi sve komentare