To je to što me zanima!

Kelly o rođenju sina: Nitko nije smio pričati dok sam rađala

Supruga Johna Travolte smatra da su njezina djeca mirna i nevjerojatna upravo zbog načina na koji ih je rodila. Sina Benjamina Kelly je rodila pred kraj studenog 2010.
Vidi originalni članak

Supruga Johna Travolte (56), Kelly Preston (48), odlučila se za 'tihi porod'. Takva vrsta poroda tipična je za scijentologiiju čiji su pratitelji Kelly i njezin suprug. 

- 'Tihi porod' zapravo je sličan uobičajenom samo što se sve odvija na što tiši način. Dok sam rađala, nitko nije smio pričati, ali to naravno na znači da ja nisam smjela stenjati ili vrištati, ako bi bolovi bili prejaki za izdržati - rekla je Kelly.

Supruga glumca dodala je da je blagoslovljena svojom djecom. Opisala ih je kao nevjerojatne, mirne i sretne. Siguran je da je to zbog načina na koji ih je rodila. Trudnoću u svojim godinama nazvala je čudom. Nakon smrti sina Jetta 2009. godine, vijest da očekuju prinovu puno im je značila. Kelly je sina Benjamina rodila pred kraj mjeseca studenog prošle godine u bolnici na Floridi. Par ima i 10-godišnju kćer Ellu Bleu.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • baldrick_1 21.01.2011.

    Bit će ga tata i napravija u tišini...

  • markus70 20.01.2011.

    bas,ludjaci....

  • ontario 20.01.2011.

    Luđaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare