To je to što me zanima!

Kelly Osbourne: I ja ću morati odstraniti jajnike kao Angelina

Mama nas je natjerala da se svi testiramo nakon što je otkrila da i ona ima BRCA1 gen, rekla je Kelly i čestitala Angelini Jolie jer je usmjerila pažnju na taj problem
Vidi originalni članak

Nakon što je Angelina Jolie (39) objavila da je odstranila jajnike i jajovode jer su joj otkrili rani stadij raka, Kelly Osbourne (30) u emisiji 'The Talk' otkrila je da će i ona odstraniti jajnike jer nosi BRCA1 gen. 

- Moja mama nas je natjerala da se svi testiramo nakon što je otkrila da ga i ona ima pa je napravila dvostruku mastektomiju. Slažem se s time sto posto i znam da ću to jednog dana morati napraviti - kazala je Kelly i dodala da, ako će imati svoju djecu, želi ih gledati kako odrastaju i podržavati ih koliko god može. 

- Čestitam Angelini jer je usmjerila pažnju na to pa će ljudi sada ići na testiranje - rekla je Kelly. 

Njezina majka Sharon Osbourne (62) saznala je 2002. da ima rak debelog crijeva. Uspješno su je operirali, no kad je saznala da nosi gen zbog kojeg postoji mogućnost da oboli od raka dojke, podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • jdn 26.03.2015.

    Ja bio kod zubara ba nitko ne pise..

  • suza13 26.03.2015.

    i moj brat robert također

  • Patton1203 26.03.2015.

    i još jedan citat Sai Babe: "Naglašavam, jer to je u ovo vrijeme jako važno, da je život čudesno blago. Mnogi se s tim ne slažu. Najvažniji cilj odgoja jest da se djeci objasni koliko je život lijep, beskrajno dragocijen dar. Život je čudesan i možeš učiniti gotovo sve, ukoliko poštuješ kozmičke zakone. Nemoguće gotovo i ne postoji. Za gotovo sve postoji rješenje. Zašto današnji čovjek toliko pati, i bori se s brojnim bolestima? Zato što je pogrešno, loše ili nikako odgojen, jer ne brine o životnim istinama, jer mu se ne ukazuje na međuovisnosti i jer ne živi svoje istinsko određenje koje je radost i sreća, drugim riječima: zato što traži probleme, a ne rješenja. Tko ne brine o vječnim životnim istinama, ne brine ni o svom istinskom određenju, pa ni o sebi. Tko ne brine o sebi, gubi se. To je izdaja ljudskog određenja, jer ne radi se samo o tvojoj tjelesnoj dobrobiti, nego bi trebao saznati koja je tvoja zadaća kao čovjeka."

Komentiraj...
Vidi sve komentare