To je to što me zanima!

Kelly Osbourne je objavila broj očeve ljubavnice: Ovo je sad rat

Pjevačica i TV voditeljica je na društvenoj mreži, na kojoj ima čak četiri milijuna sljedbenika, objavila broj mobitela Michelle Pugh, koja radi u salonu u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Kelly Osbourne (31) još se ne može pomiriti s činjenicom da se brak njezinih roditelja raspao jer je otac, roker Ozzy, imao aferu s frizerkom. 

Pjevačica i TV voditeljica je na društvenoj mreži, na kojoj ima čak četiri milijuna sljedbenika, objavila broj mobitela Michelle Pugh (45), koja radi u salonu u Los Angelesu, a klijenti su joj holivudske zvijezde.

- Želite li jeftine plave pramenove, feniranje i oralni seks, nazovite ovaj broj - napisala je ljutita Kelly. Dodala je kako je sad u ratu s Michelle, koja je šest mjeseci bila ljubavnica njezina oca.

I dok je Kelly ljuta, njena majka Sharon nedavno je izjavila da je, iako je o razvodu već razgovarala s odvjetnikom, sprema primiti supruga natrag. No samo pod uvjetom da ode u kliniku za odvikavanje od seksa.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Demetra 25.05.2016.

    Još jedna bezveznjača, koja živi na slavi oca, kao i majka joj, neš ti celebrityja.....zašto me podsjeća na Dvornikove?

  • Filomena 24.05.2016.

    koliko god rastava teška bila, nikada ne bih takvo što napravila

  • Cocococo 24.05.2016.

    A kao da je pravnica, ekonomistica.... bilo bi ok što ti tatica radi sa strane... Mogla je stavit tatin broj... Jadan, kao ova ga puškom natjerala... Glupost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare