To je to što me zanima!

Kelly u tangama i grudnjaku: Znam biti pomalo i zločesta...

Za novo izdanje časopisa FHM Kelly je progovorila o ulozi u filmu u kojem glumi. Pozirala je samo u donjem rublju i otkrila koliko je slična liku koji je utjelovila
Vidi originalni članak

Ne silazi s lista najseksi žena na svijetu, a čime je osvojila obožavatelje pokazala je najnovijim fotografijama koje je snimila za časopis FHM. Kelly Brook (32) na krevetu je pozirala u tangama i grudnjaku. I dok mnoge djevojke mrze kad se navodi da su poznate zbog svog izgleda Kelly ne smeta istaknuti da je slavu stekla upravo na taj način.   

- Ne smeta mi što me zovu 'fuficom'. Dobro se nosim se s tim  -  izjavila je Kelly. 

Model promovira ulogu u filmskoj komediji 'Keith Lemon: The Film', a za FHM je otkrila kako lik koji glumi nije daleko od nje u stvarnom životu. 

- Mogu biti pomalo zločesta i u stvarnom životu - rekla je Kelly koja je trenutačno u vezi s ragbi zvijezdom Thomom Evansom. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dadach_00 07.09.2012.

    Prvi put vidim curu. Ali onaj koji kaže da ova ženska nije zgodna (vidim da ima takvih komentara, i to sa ženske strane) je ljubomoran i ništa drugo. I kaj da je 1,60 ili manje? Ženska je prezgodna, ima sise, ima guzu, ima ljepotu. Da bi modeli tak izgledali, a ne ko vješalice (većina modela danas), bilo bi ih ljepše gledati, a ne da pokrivam oči kad vidim revije. I da je fufica, prezgodna je. Nemojte biti toliko ljubomorne. Ženska je bomba! :)

  • _petra_ 06.09.2012.

    da je zgodna je.....ostalo ne komentiram

  • ViNisteNormalni 06.09.2012.

    Baš je prava fufica... :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare