To je to što me zanima!

Kemal pjevao Todorićima u njihovom dvorcu iz bajke

Kemal Monteno u Kulmerovim dvorima pjevao je našim, bosanskim i srpskim menadžerima. Bila je tamo i cijela obitelj Todorić, osim najmlađeg Ivice
Vidi originalni članak

Ivica Todorić (57) pozvao je na svoje podsljemensko imanje od 55.000 četvornih metara bosanskog pjevača Kemala Montena (70). Na svečanoj večeri Todorić je ugostio hrvatske, srpske i bosanske menadžere, a u jednom od salona Kulmerovih dvora pred pedesetak ljudi zapjevao je Kemal. Na večeri se, osim biznismena, okupila i cijela Todorićeva obitelj, osim najmlađeg unuka, dvomjesečnog Ivice.
- Otpjevao sam im nekoliko pjesama, a najveseliji u društvu bio je Ivica Todorić. Na kraju sam završio sa svim njegovim unucima na krilu. Bilo mi je predivno - rekao je Monteno. Dodao je da su ga se Kulmerovi dvori jako dojmili.
- Bila je to poslovno-familjarna večera. Cijela je obitelj skromna i jako draga. Takav dvorac nisam vidio ni u televizijskim serijama. Imaju sve, od salona za biljar, konobe do vinskog podruma i bazena - govori Kemal.
Todorići su za uređenje imanja potrošili 2,5 milijuna eura. Dvorac je pripadao grofovima Kulmer, a izgorio je krajem Drugog svjetskog rata. Todorići su ga kupili 1999. godine. Uredili su ga stilskim namještajem, a prevladava stil iz 18. stoljeća.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • thelma 08.05.2008.

    ide mi na živce kako se todorićima svi uvlače, a najviše urednici u novinama. kaj samo oni plate oglase?

  • zekica 07.05.2008.

    i meni kemo pjeva al na kompu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare