To je to što me zanima!

Kemala Montena sad muči samo dijaliza, srce je sve bolje

Srce je slabije zbog dijabetesa s kojim se pjevač bori već 15 godina. Morat će promijeniti životne navike. Prije tri tjedna liječnici su mu ugradili srčanu premosnicu
Vidi originalni članak

Čovjek sve lakše prebrodi uz dobre prijatelje i obitelj. Redovito mi dolazi Boris Novković, a posjetio me i Arsen Dedić. Nasmijavaju me, pa nakratko zaboravim da sam u bolnici, rekao nam je Kemal Monteno (63). Pjevaču su prije tri tjedna u zagrebačkom KBC-u Rebro ugradili srčanu premosnicu. Odlično se oporavlja, ali još ne zna kad će smjeti na oporavak u toplice. Trebao je ići u Opatiju, ali zbog problema s bubrezima nedavno je završio na dijalizi.

- Srce je bolje, ali ovo mi je najgori dio liječenja - požalio nam se Kemal. Liječnici mu još nisu rekli kad će ga pustiti iz bolnice, gdje je od početka siječnja.

Supruga Branka ne odvaja se od njega. Svaki dan, kaže, prima desetke poziva zabrinutih Kemalovih prijatelja iz cijele bivše Jugoslavije. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Diba 05.02.2012.

    brzo ozdravljene.

  • giustizia 05.02.2012.

    ...kad "zabrazdimo" i "pustimo" Kemu , ja kazem da je to "kemo - terapija" .... Ziv ti nama bio i ljiepo pjevao jos sto godina !!!! Sretno!!!!

  • Asterix 05.02.2012.

    Drži se, legendo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare