To je to što me zanima!

'Kemija' s Lady Gagom ga je lansirala u vrh top ljestvice...

IMAO TREMU Glumac Cooper vježbao je pjevanje 18 mjeseci po šest sati dnevno. Prve koncertne scene filma 'Zvijezda je rođena' snimao je na koncertu Lady GaGe na festivalu Coachella ispred 30 tisuća ljudi...
Vidi originalni članak

Glumac Bradley Cooper (43) 'smjestio se' na prestižnu američku glazbenu listu 'Billboard Hot 100' zahvaljujući duetu s Lady GaGom (32) u filmu 'Zvijezda je rođena' u kojem je debitirao kao redatelj. Pjesma 'Shallow' došla je na 28. mjesto zahvaljujući velikom broju emitiranja širom svijeta. Singl je u Americi preslušan preko 8,3 milijuna puta, a skinut je više od 58.000 puta.

LADY GAGA: 'Bradley Cooper mi je zabranio da se šminkam na snimanju...'

Dok je ovo prvo Cooperovo pojavljivanje na Billboardovoj listi, GaGa se po 21. put popela među 40 najboljih.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Svoju 'zvijezdu' Cooper je pronašao na dobrotvornoj večeri za oboljele od raka, na kojoj je nastupila Lady GaGa. Nakon što je otpjevala samo nekoliko taktova pjesme 'La Vie en Rose' shvatio je, kako kaže, da je ona savršena za ulogu. Glazbenica ga je ubrzo pozvala u svoju kuću u Malibuu.

- Pričali smo, jeli špagete i pjevali. Pristala je glumiti u mom filmu pod jednim uvjetom. Rekla mi je da mrzi scene u kojima se vidi da glumci pjevaju na playback i da će od mene stvoriti pjevača ako ja od nje napravim glumicu - rekao je Bradley. Glumac je zatim vježbao pjevanje 18 mjeseci po šest sati dnevno. 

- Dva sata sam pjevao, svirao gitaru i klavir. Prve koncertne scene snimili smo na GaGinom koncertu na festivalu Coachella ispred 30 tisuća ljudi. Bio sam prestrašen, ali ona mi je dala do znanja da vjeruje u mene - rekao je Cooper. 

Glumac je od 2015. u vezi s ruskim modelom Irinom Shayk (32), a prošlog ožujka dobili su kćer Leu De Seine (1). 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • serendipity26 11.10.2018.

    Znači pjevanje se može naučiti? 😂

  • nuklearni fizičar 11.10.2018.

    lady gaga je ugodno iznenadila, solidan film

  • 11.10.2018.

    Odlično otpjevan duet.:)Sladak je i muzikalan je. Jako me ugodno iznenadio. Ona je posebna, tu se nema što reći.Volim slušati njen glas.Kompletna pjevačica, i naravno umjetnica.Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare