To je to što me zanima!

Kendall izazvala bijes: Izbacila noge kroz prozor auta i vozila

Kylie Jenner je objavila kratak video u kojem Kendall sjedi za volanom, a noge je izbacila kroz otvoreni prozor, dok su joj ruke u zraku. Snimka je mnoge razbjesnila
Vidi originalni članak

Kylie Jenner (17) objavila je nekoliko kratkih videa na Snapchatu s prizorima iz automobila kojim je upravljala Kendall Jenner (19). 

Jedna snimka izazvala je zabrinutost, ali i bijes njihovih obožavatelja. U jednom trenutku, Kendall je naslonila obje noge na otvoreni prozor, a ruke su joj bile u zraku. 

Iako video traje tek nekoliko sekundi, mnogi smatraju da je vrlo neodgovorno od sestara da se šale na taj način, jer su uzor mnogim mladim djevojkama. 

Kylie se prije nekoliko dana posvađala s glumicom Amandlom Stenberg (16) preko Twittera. Amandla ju je prozvala za usvanje crnačke kulture te joj je zamjerila što kao slavna osoba nikada nije digla glas protiv policijske brutalnosti i rasizma. 

Kendall se, pak, našla na fotografijama Fendijeve kampanje, koju su mnogi nazvali najgorom u posljednjih nekoliko godina. Fotografije je snimio Karl Lagerfeld (81). 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • amazonka75 15.07.2015.

    slika broj 2 i broj 3- i sljepac bi pronasao bar 20 razlika

  • ObiVanKenobi 15.07.2015.

    evo dokaza sta sve slava ucini covjeku

  • šoraju me bedovi 15.07.2015.

    ko da joj pamet smeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare