To je to što me zanima!

Kendall Jenner: Nakon golih fotografija, stigao na red video

Manekenka Jenner na sebi je imala crne čipkaste gaćice, a 'jedino' što se u objavi koju je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama vidi je njezin goli trbuh i dio grudi
Vidi originalni članak

Nakon što su nedavno 'procurile' njezine gole fotografije, manekenka Kendall Jenner (22) ponovno je svojim golišavim tijelom zagolicala maštu obožavateljima. Ovoga puta se u kupaonici nije samo gola fotografirala već je snimila i video. 

Na sebi je imala crne čipkaste gaćice, a 'jedino' što se u objavi koju je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama vidi je njezin goli trbuh i dio grudi. 

- Tehnički, to je samo moj torzo - napisala je Kendall. Na videu je zumirala tijelo kako bi se bolje vidjelo. 

Prošloga puta manekenka nije svojevoljno objavila svoje golišave fotografije već se našla na meti hakera, pišu američki mediji. Nije riječ o njezinoj privatnoj kolekciji fotografija već su iz knjige 'Anđeli' fotografa Russella Jamesa (56).

Ljudi su podijeljenog mišljenja zbog 'skandala'. Dio njih tvrdi da Kendall nije na meti hakera već da je ovo osmišljeno kako bi Russellova knjiga dobila odličnu, besplatnu promociju. No, manekenkini prijatelji tvrde da je netko ukrao i objavio bez Jamesovog dopuštenja. 

Jenner je naišla na kritike zbog fotografija jer 'ne izgleda ženstveno' zbog svoje mršavosti i 'ravnine', dok se njezine sestre Kim Kardashian (37), Kourtney (39), Khloe (34) i Kylie Jenner (21) u isto vrijeme kritiziraju zbog velikih stražnjica i grudi.

VIDI OVO! Ovo su sve Bieberove bivše: Koga je Justin ljubio prije zaručnice.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 18.09.2018.

    ona voli se slikat

  • Najbrzi_1 18.09.2018.

    Einstein je k...., ovo je buducnist, ovi likovi ce izmisliti neki lijek, uredjaj koji ne trosi struju niti gorivo, necu uciti idem u teretanu i skidat se svaki dan i objavljivat

  • SamoJako555 18.09.2018.

    Kendal, ti si sladač koji se topi a ja ga ne mogu lizati :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare