To je to što me zanima!

Kendall Jenner opet 'pala' na košarkaša: Našla novog dečka

Čini se kako Kendall najviše voli košarkaše, baš poput njezinih sestara. Navodni par viđen je na romantičnom krstarenju za Dan nezavisnosti
Vidi originalni članak

Kendall Jenner (23), polusestra slavnih sestara Kardashian, svoj je ljubavni život pomno skrivala sve do NBA košarkaša Bena Simmonsa (23) s kojim je priznala vezu, iako nikada nije o njoj govorila. 

Par je prekinuo u svibnju ove godine, no čini se kako je zanosna brineta našla novog košarkaša - igrača Lakersa Kylea Kuzmu (23).

Navodni par viđen je na romantičnom krstarenju za Dan nezavisnosti, a Kendall je dan kasnije viđena na jednoj zabavi u Malibuu, na kojoj je bio i njezin bivši s kojim nije htjela razgovarati, prenosi Daily Mail.

Godinama su kružile glasine kako Kendall zapravo skriva seksualnu orijentaciju te kako ni ne voli muškarce, no manekenka se svaki put samo dobro nasmijala.

'PLASTIČNE SU' Napad na Kardashianku i njene frendice: Ne izgledate kao ljudi

Čini se kako Kendall najviše voli košarkaše, baš poput njezinih sestara, koje su itekako unovčile svoje sretne i nesretne ljubavne odnose s raznim muškarcima tijekom godina.

Tako je bivši je suprug Kim Kardashian (38) košarkaš Kris Humphries (34), no kad je riječ o ljubovanju s NBA zvijezdama, u obitelji svakako prednjači Khloe Kardashian (35) kojoj su gotovo svi bivši bili s košarkaškog terena.

Nažalost, svi su ju dosad varali, pa su mnogi obožavatelji komentirali kako se nadaju da će se sljedeći baviti nekom drugom profesijom jer očito u košarkašima nema ljubavnog spasa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 09.07.2019.

    traži slavne i bogate nece anonimne

  • plik 09.07.2019.

    stalno se zaljubljuju i stalno ih varaju.. ?!? znači da i nisu neki bog zna kaj mufovi.... :))))

  • Brick 09.07.2019.

    ne valja, nije dovoljno crni, hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare