To je to što me zanima!

Kesha: Tjerao me da se opijam i drogiram, a htio me i silovati

NE ŽELI VIŠE BITI ŽRTVA Pjevačica od suda traži da raskine njezin ugovor s producentom jer ju je godinama zlostavljao. Zbog toga ima i poremećaj u prehrani
Vidi originalni članak

Kesha (27) tuži svog producenta Dr. Lukea (41) jer ju je, kaže, zlostavljao gotovo deset godina. Pjevačica tvrdi da ju je prisiljavao da se drogira i opija kako bi bila opuštenija, a pokušao ju je i seksualno zlostavljati. 

U tužbi je navela primjere zlostavljanja u kojima je opisala kako ju je producent najterao da prije jednog leta avionom pošmrće neku drogu, a zatim ju je za vrijeme leta pokušao silovati. Isto tako, jednom ju je tjerao da pije s njim, a zatim joj je dao 'trijezne tablete'. Kesha tvrdi da se ničega ne sjeća nakon što ih je popila, a iduće popodne probudila se u njegovom krevetu gola. Kaže da joj je bilo muka i sve ju je boljelo, piše TMZ. Tvrdi ona i da ju je Dr. Luke fizički napao kada je u svojoj kući u Malibuu 'nasilno mahao rukama prema njoj' te se uplašila i pobjegla u planine. Kesha kaže i da je zbog zlostavljanja razvila i poremećaj u prehrani.

Od suda traži da joj raskine ugovor s njim. Dr. Luke joj je odgovorio protutužbom za klevetu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 16.10.2014.

    pošmrkala je neš i probudila se gola u njegovom krevetu i sve ju je boljelo....how yes no.

  • julia04 16.10.2014.

    ona iggy joj je cista kopija i zenska se preko noci unovcila i proslavila ovoj je malo stala karijera pa treba bilo sta za javnost da se vrati opet pozornost na nju ..

  • WOMANIZER 16.10.2014.

    bože komentara, sprdati se s time... ja ne vjerujem kakvi smo mi ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare