To je to što me zanima!

Kevin: Britney je meni iza leđa tražila rastavu braka

Kevin poriče glasine da se u utrku za skrbništvom nad djecom upustio zbog Britneyinog imetka. On inzistira kako je uvijek mislio na dobrobit sinova
Vidi originalni članak

Bivši suprug Britney Spears, Kevin Federline (30) napokon je odlučio ispričati svoju stranu priče o braku s pjevačicom. On otkriva kako su se njih dvoje zaljubili na prvi pogled, a tek je tad doživio pritisak medija koji stalno prate slavne osobe. Priznaje kako je činjenica da su brzo dobili dvoje djece utjecala na njihov brak, te su tada počeli njihovi bračni problemi.
- Imali smo komplikacija. Nisam joj postavljao nikakve ultimatume nego sam pokušavao riješiti situaciju, ali ona uopće nije razgovarala sa mnom. Onda je meni iza leđa podnijela zahtjev za rastavu braka - izjavio je Kevin. Što se tiče žestoke bitke s Britney (27) oko skrbništva nad djecom, Kevin otkriva da se bojao njezine slave i moći te poriče navode da je ganjao njezin imetak. Bilo mu je najvažnije da su djeca na sigurnom. Kevin je jako zadovoljan trenutačnom situacijom. Sretan je što je Britney uspjela okrenuti svoj život nabolje i drago mu je što se djeca druže s njom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ivkanica 04.12.2008.

    ma on je kreten...tko se nebi rastao od njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare