To je to što me zanima!

Kevin Costner otkrio voli li još Christine Baumgartner nakon teškog razvoda: 'Ovo je loše'

Christine je od glumca prvo tražila vrtoglavih 248 tisuća dolara mjesečno, pa 175.000 dolara, a zatim se ta cifra smanjila na 'samo' 161 tisuću dolara. Optužila da je da zarađuje više od toga što je naveo
Vidi originalni članak

Nakon dramatičnog razvoda od dizajnerice Christine Baumgartner (49), glumac Kevin Costner (68) komentirao je događanja u sudnici za Hollywood Access. Također je otkrio voli li nakon svega svoju bivšu suprugu. 

BORBA ZA SKRBNIŠTVOM Težak razvod Kevina Costnera od Christine: Stigli na sud, a ona traži još novca za alimentaciju

Christine je od Kevina prvo tražila vrtoglavih 248 tisuća dolara mjesečno, pa 175.000 dolara, a zatim se ta cifra smanjila na 'samo' 161 tisuću dolara. Kevin se na zahtjev optužbu Christineinog odvjetnika da zarađuje više nego što je naveo našalio: 'Odlično, morat ćemo u lov na blago da pronađemo taj novac'. 

Kasnije je na pitanje novinara otkrio da mu ipak nije bilo do smijeha.

- Užasno je biti ovdje, ali ovdje smo. Osjećaj je tako loš. Pričamo o nekome koga volim, a tko je s druge strane, jednostavno ne mogu... - rekao je Kevin. 

Na pitanje voli li zaista još uvijek Christine, odlučno je rekao: 'Naravno'. 

TEŽAK RAZVOD SLAVNOG PARA Christine od Kevina Costnera želi 'izvuči' još novca: '129.000 dolara nije dovoljno za djecu...'

Prisjetimo se, par je u braku od 2004. te imaju troje djece; Caydena (16), Hayes (14) i Grace (13). Christine tvrdi da je velika alimentacija potrebna kako bi djeca mogla nastaviti uživati u luksuznom stilu života na koji su navikli. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • modni guru 04.09.2023.

    Upala joj sjekira u med!

  • langweilig 04.09.2023.

    Zene sto rode djete pa ne gledaju muza vise = sponza. Ima ih iha ha. Sad uzivaju

  • 04.09.2023.

    Fakat je bolje biti peder

Komentiraj...
Vidi sve komentare