To je to što me zanima!

Kevin Costner u Beogradu je pojeo sočan biftek i popio pivo

Kako pišu srpski mediji, holivudski glumac je jako ljubazan i potpuno prirodan. U Beogradu će snimati film 'Three Days To Kill'. Opušteno je razgovarao s novinarima
Vidi originalni članak

Sviđa mi se ovdje. Lijepo je. Još nisam mnogo toga vidio jer sam stigao u subotu navečer, ali nadam se da ću sljedećih dana imati vremena obići grad, izjavio je Kevin Costner (58), piše srpski Blic. Glumac je stigao u Beograd gdje snima film 'Three Days To Kill'. 

U subotu je odsjeo u hotelu Kristal, a večerao je u restoranu Maska. Za predjelo je odabrao rolice od plavog patlidžana, za glavno jelo biftek, a pio je pivo Staropramen. 

Film će se snimati u hotelu Jugoslavija koji je glumac već obišao. Kako pišu srpski mediji, ljubazan je i potpuno prirodan. Glumac je djelovao veoma opušteno dok je stajao ispred hotela i pričao s organizatorima snimanja iz kuće Work in Progress. 

Mnogi nisu primjetili da je riječ o popularnom glumcu, no kad su mu novinari pokušali prići, zaustavilo ih je brojno osiguranje. Zamolili su da mu se ne prilazi jer ima puno posla. No, nakon pola sata sam je novinare pozvao da mu priđu. Odlično raspoložen rekao im je da je pozitivno iznenađen Beogradom. 

Osim Costnera, u filmu glume i Amber Heard, Hailee Steinfeld te Connie Nielsen. Kevin glumi smrtno bolesnog agenta tajne službe koji, iako je u mirovini, odluči obaviti još jedan zadatak jer će tako dobiti lijek koji mu može pomoći da ozdravi. No, lijek ima i negativne učinke, pa se bolesni agent suočava s halucinacijama. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • WOMANIZER 15.04.2013.

    zašto bi trebalo biti važno što je on jeo??

  • big proof 15.04.2013.

    Jedan od menih jačih glumaca,respect.

  • zmaja- 15.04.2013.

    Odličan! :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare