To je to što me zanima!

Khloe i Tristan proslavili skupa rođendan kćeri unatoč prevari

Par se nije pomirio nakon incidenta kojeg je košarkaš prije otprilike dva mjeseca priredio, ali Khloe je ipak željela prvi rođendan kćeri provesti u maksimalno 'normalnoj' atmosferi
Vidi originalni članak

Košarkaš Tristan Thompson (27) već je ranije bio nevjeran, no Khloe Kardashian (34) vrlo je teško podnijela njegovu posljednju aferu s Jordyn Woods (21), najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner (21).

NAPALI SU JE Khloe objavila fotografiju svoje kćeri pa razljutila obožavatelje

Unatoč Tristanovim ranijim grijesima, obožavatelji klana Kardashian - Jenner mislili su kako ga je očinstvo promijenilo i kako će se zbog kćeri True promijeniti. 

- Varali su zato što su to željeli, lagali su o tome jer su mogli, a sada im je žao samo zato što su uhvaćeni. Uvijek se radi o njima, a ja to stvarno nisam zaslužila - napisala je na svom Instagramu u to vrijeme Khloe, očigledno razočarana postupkom bliskih ljudi. 

I dok se par nije pomirio nakon incidenta kojeg je košarkaš prije otprilike dva mjeseca priredio, Khloe je ipak željela prvi rođendan kćeri provesti u maksimalno 'normalnoj' atmosferi. Barem kad su međuljudski odnosi u pitanju, jer luksuznog i neprimjerenog asesoara na proslavi definitivno nije nedostajalo, kao i uvijek kad su proslave obitelji Kardashian - Jenner u pitanju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je nepoćudni Tristan na kraju bio uzvanik prvog rođendana malene True, a tom je prilikom pokazao roditeljske manire koje su raznježile mnoge pratitelje obitelji na Instagramu. 

- Stvarno si savršena. Moja mala curica danas slavi prvi rođendan. Vrijeme leti tako brzo, ali volim svaku minutu s tobom - napisao je košarkaš u čestitci. 

Tristan i Jordyn navodno su se zbližili nakon Drakeovog koncerta na kojem su bili u zajedničkom društvu, a kasnije su završili i na tulumu. Iako je isprva Woods tvrdila da se sve dogodilo u groznom pijanstvu, čini se kako je njihov preljubnički odnos ipak bio puno više od toga. 

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fantomikus 17.04.2019.

    Danas najbitnija vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare