To je to što me zanima!

Khloe je prekinula s dečkom: 'Hvala što molite za Lamara'

Khloe Kardashian posljednjih tjedan dana provela je uz bivšeg supruga, Lamara Odoma, a u međuvremenu je prekinula vezu s košarkašem Jamesom Hardenom
Vidi originalni članak

Ovaj tjedan bio je nevjerojatno težak. Zahvalna sam prijateljima, obitelji i obožavateljima koji su se molili za Lamara. Želim reći i hvala doktorima i medicinskim sestrama u bolnici Sunrise koji su obavili sjajan posao. Zbog njih je Lamar tako brzo napredovao, napisala je Khloe Kardashian (31) na svojoj internetskoj stranici. 

Lamar Odom (35) je proveo tjedan dana u bolnici u Las Vegasu u komatoznom stanju nakon što je pronađen bez svijesti na podu bordela. 

Nakon što se probudio i počeo pričati i hodati, prebačen je u rehabilitacijsku ustanovu u Los Angelesu, a cijelo vrijeme uz njega je Khloe Kardashian s kojom je prekinuo krajem 2013. godine. Par je pokrenuo sudski postupak za razvod, no papiri nikada nisu obrađeni, stoga su još uvijek službeno u braku. 

Naime, Lamar je, čim je nakon kome progovorio, izjavio Khloe ljubav.

Kardashianka se neko vrijeme  viđala s košarkašem Jamesom Hardenom, no američki mediji pišu da je s njim prekinula u proteklom tjednu kojeg je provela uz Lamara. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MyaMikic 21.10.2015.

    Luda je skroz...Prekinula zbog lamara?... pa mogla je biti u vezi i ajde brinuti se malo i o lamaru sada dok je tako bolestan..razumio bi decko.

  • Pravi Branitelj Hrvatske 21.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • glinac 21.10.2015.

    khloe je shvatila da od llamara nema nis, pa ide ribicom za...

Komentiraj...
Vidi sve komentare