To je to što me zanima!

Khloe Kardashian izgubila je nevinost sa samo 14 godina

Roditeljima je krala auto kako bi mogla otići k dečku i seksati se. Lagala mu je da je starija, a on joj je govorio da je mlađi. Sad shvaća da je nevinost izgubila prerano
Vidi originalni članak

Dečko je bio puno stariji od mene, ali lagao mi je da je mlađi. Naravno, i ja sam njemu lagala da sam starija, napisala je Khloe Kardashian (26) u knjizi 'Kardashian Konfidential' koju je napisala sa sestrama Kim i Kourtney.

U knjizi je priznala da je nevinost izgubila sa samo 14 godina, a roditeljima je često krala auto dok su spavali kako bi mogla otići k dečku i seksati s njim.

- Mama me naučila voziti kad sam imala 13 godina kako bi sestre mogla odvesti u bolnicu ako bi se jednoj od njih nešto dogodilo dok smo same. To mi je znanje dobro došlo kad sam se iskradala iz kuće i odlazila k dečku - napisala je Khloe.

Kad joj je otac saznao da se seksa bio je jako ljut. Dodaje da je u školi bila odlična učenica tako dugo dok se nije spetljala s tim dečkom. Sad shvaća da je seks u tako ranoj dobi bio pogrešan odabir i žali zbog toga, ali tada joj se činilo da postupa ispravno iako je osjećala pritisak od dečka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • markisa_17 25.11.2010.

    apsolutno me nije briga kad se počela taslačit

  • znatiželjna_2 25.11.2010.

    ha, ha, ha........što bi trebali, komentirati nešto pohvalno?

  • khm-khm 25.11.2010.

    luda je! al je najbolja od njih tri... bar ne glumi finocu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare