To je to što me zanima!

Khloe Kardashian twerkala u klubu: Ma baš sam pravi nered

Khloe i košarkaš Lamar Odom vjenčali su se 2009. godine, a odlučili su se rastati prošle godine. Reality zvijezda tulumarila je s reperom The Gameom i majkom Kris
Vidi originalni članak

Iako bi nakon propalog braka mnogi 'umirali od tuge', čini se da je Khloe Kardashian odlučila ignorirati potištenost. Reality zvijezda u ponedjeljak se odlučila opustiti jednim izlaskom. Uživala je u društvu repera The Gamea pa je čak i 'twerkala'. Sve je snimljeno, a video je objavila na Twitteru. 

- Pravi sam nered. Samu sebe nasmijavam - napisala je pored videa Khloe koja je tijekom večeri viđena i sa sumnjivim smotuljkom pa se pretpostavlja da je pušila marihuanu. 

Khloe i košarkaš Lamar Odom vjenčali su se 2009. godine, a odlučili su se rastati prošle godine. Sestra starlete Kim Kardashian nije mogla podnositi napise o Lamarovoj nevjeri. S njom je tulumarila i majka Kris Jenner (58) koja se prije par mjeseci, poslije 22 godine braka, odlučila rastati od Brucea Jennera. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Nikaa_1 08.03.2014.

    Žene razvedene

  • pikac_1 13.02.2014.

    a onda je The Game izvadio crnog pitona i igre su mogle početi

  • THUG LIFE 13.02.2014.

    hahah koja je to +++++ novinarka da smotuljak ??? kuiš ja motam svaki dan pa bi i za mene tako napisla, prvo istrazi vec kad se bavis s tim ne pisat sranja. ae sad blokiraj racun i pozzz

Komentiraj...
Vidi sve komentare