To je to što me zanima!

Kiara oduševila žiri glasom pa priznala s čim se bori: 'Ovo iskustvo će mi promijeniti život'

Mlada Kiara iz Međimurja otpjevala je kultnu pjesmu 'I Will Always Love You', a žiri je za nju imao samo riječi hvale i podrške
Vidi originalni članak

Svoje glasnice za finale 'Supertalenta' pripremila je i mlada 15-godišnja Međimurka Kiara Cenko koja je na audiciji s gledateljima podijelila priču o borbi s depresijom, a zatim oborila žiri s nogu izvedbom kultne pjesme 'I Will Always Love You'.

'SUPERTALENT' Andiju je žiri predvidio svjetsku slavu: 'Ti si ono što ja želim kao gledatelj vidjeti i osjetiti, bravo'

- Na audiciji sam bila jako nervozna i mislila sam da ću se onesvijestiti zbog treme. Točno onako kad sam počela pjevati, zatvorila sam oči, duboko sam udahnula i samo je teklo. Sve mi se činilo kao da sam u snovima, voljela bih se nastaviti baviti pjevanjem. Vidim da sam rođena s tim, kad sam sebe gledala na televiziji osjećala sam se nestvarno.  Gledam u sebe ali to nisam ja. Nisam očekivala takve reakcije od obitelji i prijatelja, svi su bili oduševljeni, dalo mi je to samopouzdanje. Trenutno gledam pozitivnije na budućnost, osjećam se sigurnije i trudim se najviše što mogu, ovaj nastup će mi pomoći još bolje s borbom s anksioznošću i depresijom. Ovo iskustvo će mi promijeniti život, to mi je najveći san - rekla je Kiara Cenko prije svog polufinalnog nastupa.

Žiri je pohvalio njezin nastup.

- Ja uopće nisam vidjela da si ti imala tremu, nema šanse. Odavde si bila tako samouvjerena, iznimno ozbiljno si to vidjela, izabrala si jako tešku pjesmu, ovaj put mislim da si ostvarila sve po što si došla, otpjevala si maestralno, opušteno, moćno, snažno, sjajno - pohvalila ju je Maja. 

- Ja sam ti već rekao da si ti nebrušeni dijamant, a jako mi se sviđa kako brusiš svoj dijamant u svakom pogledu. Došla je jedna osoba tada, a došla je potpuno nova osoba sada - primijetio je Fabijan. 

'SUPERTALENT' Plesni duo osvojio je zlatni gumb i ide u finale: 'Što je ovo bilo? U šoku smo kako ste dobri'

- Svaki komentar od kolega potpisujem - bila je kratka Martina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Myrtha 11.12.2023.

    Žiri licemjeran jer Kiara nije bila dobra, niske tonove na početku je pjevala očajno(na niskim tonovima se vidi kvaliteta, kontrola glasa), mumljala je, pjevala kroz zube niti jedna riječ se nije razumjela. Trema je bila pročita. Ona niti na jednom muzičkom natjecanju ne bi prošla. To je činjenica, treba još puno raditi, mlada je.

  • francek79 11.12.2023.

    Ja bi sve ove koji pjevaju izbacio iz Supertalenta. Na drugoj televiziji je natjecanje u pjevanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare