To je to što me zanima!

Kićo Slabinac: Radim tulume za penziće, pa plešu stiskavce

Kićo koji se, kaže, vratio rokerskim korijenima, vikendom zabavlja umirovljenike na plesnjacima. Najvažnije mu je da se svi dobro zabave i da zaplešu pokoji 'stiskavac'
Vidi originalni članak

Umirovljeni roker vikendima uvježbava hitove koje pjeva umirovljenicima na nedjeljnim plesnjacima u zagrebačkom Maksimiru.

Krunoslav Kićo Slabinac (72) odustao je od bećaraca te se vratio rokerici, zbog čega je mjesecima pazio na vitku liniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavonac je poželio smršavjeti 10 kila pa se odrekao omiljene mu kulenove seke. Pjevač je jeo samo voće i povrće, zbog čega puno lakše pleše na bini.

- Važno mi je da se penzioneri zabave i zaplešu stiskavac - kaže.

Slavonac je prije pet godina imao moždani udar, zbog čega mu je bila oduzeta desna strana tijela. Tjednima se oporavljao u slovenskim toplicama. Onamo i dalje odlazi da bi se vratio u formu jer na koncertima želi plesati kao nekoć.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • etica 19.03.2017.

    I ja bi se stiskala :)

  • Cukrena 18.03.2017.

    Ne daj se Kićo:)...ova paše i za crnke i za plavuše... i za stiskavac 😊 tee tri slatkee riječi.....https://www.youtube.com/watch?v=4HHSShY_hoE

  • japanokinez 18.03.2017.

    Sve u svoje vrijeme. Treba znati kada stati. Ljepše ti stoji kada sjediš ispred aparata i gledaš hoće li se smilovati i na tvojih uloženih 5000 kuna dati ti 300 kuna i ispunit te srećom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare