To je to što me zanima!

Kićo Slabinac: Zbog sata sam opet miljenik svih divnih žena

Da je Kićo Slabinac ponovno u trendu, to najviše primjećuje ljepši spol, koji ga časti pažnjom. Kad je novi sat donio kući, nastala je panika tko će ga prvi nositi
Vidi originalni članak

Kad nosim sat Brenatt, osjećam se bolje, kaže Krunoslav Slabinac (70), kojeg je sat osvojio modernim dizajnom. U svojoj je kolekciji, kaže, imao raznih satova, ali nikad neki nalik na ovaj.

- Pravi je muški, velik, impozantan i zanimljiv - kaže pjevač. Kad ga je donio kući, nastala je panika tko će ga prvi nositi.

- Ne stignem doći na red, svaki dan mi ga netko mazne. Čak sam obitelji predložio da napravimo raspored koji dan će ga tko nositi - smije se. Pohvalio se kako je ponovno postao miljenik žena.

- Bilo mi je čudno zašto me odjednom toliko gledaju. Dok sam bio mlađi, za mnom su se okretale jer sam tada bio zgodan. Shvatio sam da me danas ponovno gledaju zbog sata - kaže. Novi satovi Brenatt mogu se u ograničenim količinama kupiti uz tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Galeb i ja 26.05.2014.

    Puno njih nose,pa i dobre satove,kazu doci cu u 20h a dode u 20.30 ili 21h a onda se ispricava kao da je dosao skoro na vrijeme.Ali vazno je oni imaju sat na ruci.

  • 26.05.2014.

    Ako se sad nisam šlogiro, necu nikad...

  • segment 26.05.2014.

    Pod hitno treba dječaku udvostručit saborsku mirovinu. I

Komentiraj...
Vidi sve komentare