To je to što me zanima!

Kidman: 'Ne smetaju mi muški, ali sam se posvetila ženama'

Glumici se zaredalo nekoliko filmskih projekata na kojima su glavne redateljice. Kidman kaže da tako 'otvara vrata' novim generacijama žena, ali smatra da ne diskriminira muškarce u Hollywoodu
Vidi originalni članak

Želim više ravnoteže u svojem radu, nije da ću početi odbijati surađivati s muškim redateljima, ispričala je glumica Nicole Kidman (50). Australka posljednjih nekoliko godina uglavnom snima filmove sa ženama, ali kaže da to ne znači da diskriminira 'jači spol'.

- Trenutačno imam veliku želju raditi samo sa redateljicama i ženama na drugim pozicijama u filmskoj industriji jer ih je stvarno premalo - objasnila je Kidman. Prošle godine je snimila dramu 'The Beguiled' sa SofijomCoppolom (46), bivšom glumicom koja je sada scenaristica, producentica i redateljica, a trenutačno dane provodi na setu krimi film 'Destroyer' s Karyn Kusamom (49).

- Nije istina da ne volim surađivati s muškim redateljima jer postoji trenuci kada volim znati na koji način me muškarci doživljavaju i interpretiraju određenu moju ulogu. Želim postići ravnotežu u svojoj karijeri - istaknula je glumica. Oskarovka je dodala kako ovakvim projektima 'otvara vrata' sljedećim generacijama žena i zato se toliko tome posvetila. 

'NOVI IMIDŽ' U ležernom je izdanju: Nicole Kidman ‘oronula’ stigla na set

Fanovi glumice su komentirali kako je na setu 'Destroyera' neprepoznatljiva u crno-sivoj kombinaciji, s puškom i smeđom kratkom kosom. Kidman igra detektivku Erin Bell koja se suočava sa svojom mračnom prošlošću i bivšim suradnicima koje je upoznala radeći na tajnim zadacima.

Oskarovka će uskoro krenuti i sa snimanjem druge sezone serije 'Male laži' za koju je osvojila Zlatni globus. Glumica i njezina kolegica te producentica Reese Witherspoon bi navodno trebale dobivati oko šest milijuna kuna za svaku epizodu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bree77 22.01.2018.

    Sto nije ova roza haljina za djevojcice?

  • ljubavudobakolere 21.01.2018.

    Super zgodna. Ispred nje jedino Claudia Schiffer.

  • libeluli 21.01.2018.

    Bez veze kao i adm. ne koga bih radije "maznuo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare