Obavijesti

Show

Komentari 9

Kidman: 'Ne smetaju mi muški, ali sam se posvetila ženama'

Kidman: 'Ne smetaju mi muški, ali sam se posvetila ženama'
2

Glumici se zaredalo nekoliko filmskih projekata na kojima su glavne redateljice. Kidman kaže da tako 'otvara vrata' novim generacijama žena, ali smatra da ne diskriminira muškarce u Hollywoodu

VIDEO

Želim više ravnoteže u svojem radu, nije da ću početi odbijati surađivati s muškim redateljima, ispričala je glumica Nicole Kidman (50). Australka posljednjih nekoliko godina uglavnom snima filmove sa ženama, ali kaže da to ne znači da diskriminira 'jači spol'.

2017 American Music Awards – Arrivals – Los Angeles

- Trenutačno imam veliku želju raditi samo sa redateljicama i ženama na drugim pozicijama u filmskoj industriji jer ih je stvarno premalo - objasnila je Kidman. Prošle godine je snimila dramu 'The Beguiled' sa SofijomCoppolom (46), bivšom glumicom koja je sada scenaristica, producentica i redateljica, a trenutačno dane provodi na setu krimi film 'Destroyer' s Karyn Kusamom (49).

- Nije istina da ne volim surađivati s muškim redateljima jer postoji trenuci kada volim znati na koji način me muškarci doživljavaju i interpretiraju određenu moju ulogu. Želim postići ravnotežu u svojoj karijeri - istaknula je glumica. Oskarovka je dodala kako ovakvim projektima 'otvara vrata' sljedećim generacijama žena i zato se toliko tome posvetila. 

U ležernom je izdanju: Nicole Kidman ‘oronula’ stigla na set
U ležernom je izdanju: Nicole Kidman ‘oronula’ stigla na set

Fanovi glumice su komentirali kako je na setu 'Destroyera' neprepoznatljiva u crno-sivoj kombinaciji, s puškom i smeđom kratkom kosom. Kidman igra detektivku Erin Bell koja se suočava sa svojom mračnom prošlošću i bivšim suradnicima koje je upoznala radeći na tajnim zadacima.

Oskarovka će uskoro krenuti i sa snimanjem druge sezone serije 'Male laži' za koju je osvojila Zlatni globus. Glumica i njezina kolegica te producentica Reese Witherspoon bi navodno trebale dobivati oko šest milijuna kuna za svaku epizodu. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu