To je to što me zanima!

Kiki Rahimovski u 'Farmi': Elio, tko tebe guzi kao ja?

Ma, hajde dođi seksi Elio! Ti znaš da ja sam taj. I tko te guzi kao ja i tko ti tajne zna, pjevao je Kiki Rahimovski (28) Eliju Pisku (58) izvijajući bokove
Vidi originalni članak

Dečki su se odmarali ispred kuće na imanju pa je Elio Pisak (58) odlučio zapjevati, a Kristijan Rahimovski zasvirao je gitaru.
- Hajde mala dođi - počeo je pjevati Elio, a Ivo je u tom trenutku predložio farmerima da Kristijana zamisle u tangama kako ulazi ženi u sobu s gitarom i pjeva 'Ma, hajde dođi seksi mama'. Antonio i Elio su mu predložili da na sebe odjene još samo čarape. Samouvjereni Kiki na to je odgovorio da mu ne trebaju.
- Stari moj, ja sam seksi mama! Znaš ti kaj sam ja za žene? Hajdemo biti realni - rekao je Kiki.
- Ma, hajde dođi seksi Elio! Ti znaš da ja sam taj. I tko te guzi kao ja i tko ti tajne zna - zapjevao je Rahimovski izvijajući bokove. Nakon toga pažnju im je skrenula krava Javorka koja je pobjegla iz staje.

KIKI: NAKON ŠTO IZAĐEM VAN, ŽENA ME NEĆE NIGDJE PUŠTATI
Dok su farmeri pili kavu  na terasi ispred gazdine kuće,raspravljali su o tome kako su dugo izdržali u 'Farmi' te da se već osjećaju kao pobjednici. Kasnije je Antonio predložio da svi zajedno odu na večeru nakon što show bude gotov.
- Jeste vi ludi? Mene žena ne bude nigdje pustila, vi zaboravljate da sam ja oženjen čovjek - našalio se Kristijan Rahimovski.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • arcanius 28.05.2010.

    znao sam da je Kiki peder! :D

  • frajer2 28.05.2010.

    koja sprdacina od te farme.....koma

  • Stasha 28.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare