To je to što me zanima!

Kim će izluditi: Kanye 'zabada nos' u renoviranje vile i svadbu

Starleta se posvetila planiranju vjenčanja s reperom u Parizu ovog lipnja i zadužena je za renoviranje njihove vile na Bel-Airu u koju planiraju useliti u srpnju ili kolovozu
Vidi originalni članak

Starleta se u posljednje vrijeme posvetila renoviranju 11 milijuna dolara vrijednog doma u kojem će živjeti s Kanyjeom Westom (36) i sedmomjesečnom kćeri North West, a zauzeta je i planiranjem njihova vjenčanja u Francuskoj ovog ljeta. Kim Kardashian (32) na sebe je preuzela većinu obveza, a dok se sa zaručnikom ne useli u luksuzno izdanje par će živjeti s njezinom majkom Kris Jenner u Hidden Hillsu u Kaliforniji. 

- Njezina obitelj ne može vjerovati kakve lude vjenčane planove ima - otkrio je izvor. 

Renoviranje imanja na Bel-Airu koje su kupili prije godinu dana neće biti završeno do srpnja ili kolovoza. 

- To je frustrirajuće za Kim, a zaručnik joj u tome nimalo ne olakšava. On je totalni snob kada su u pitanju stil, dizajn i arhitektura i u sve 'zabada nos' - otkrio je izvor. 

Na luksuznom imanju reper želi imati teretanu, kino dvoranu, kuglanu i košarkaško igralište. Par planira imati raskošno vjenčanje, veće od onoga koje je Kim imala kada se 2011. godine udala za košarkaša Krisa Humphriesa. Na njemu je bilo 500 uzvanika, a brak je potrajao samo 72 dana. 

- Sve će biti vrlo slikovito, od pozivnica do torte. Žele nešto vrlo veliko. Od toga su već stvorili pravi cirkus - otkrio je izvor o paru koji smišlja listu s poznatim uzvanicima kao što su Jay Z i Beyonce Knowles

Par bi se želio vjenčati u dvorcu, a Kim želi nositi tijaru sličnu onoj kakvu je na svadbi imala Kate Middleton

Žele raskošnu i ekstravagantnu svadbu i ne brinu o cijeni. Očekuje se da će vjenčanje repera i starlete stajati oko 30 milijuna dolara, no s obzirom da na svadbu planiraju pustiti kamere E!Onlinea, TV mreža bi im trebala podmiriti većinu tog iznosa. 


Idi na 24sata

Komentari 29

  • petrica123 08.02.2014.

    Lako njima planirat takvu svadbu kad imaju para na bacanje, da zive u HR mislim da bi gledali na svaku lipu kad bi se tu upleli Linić i kompanija :D

  • ivaaana13 30.01.2014.

    na gluposti tolike novce potrošit, šteta :(

  • CikaFajer 30.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare