To je to što me zanima!

Kim grcala u suzama u showu: Rodit ću, a još se nisam rastala

Starleta je u showu pokazala trudnički trbuh, navalila na brzu hranu i briznula u plač zbog gorke brakorazvodne parnice koju još vodi s Krisom Humphriesom
Vidi originalni članak

Nove emisije reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' u lipnju ponovno počinju s prikazivanjem na malim ekranima. U isječku osme sezone showa emitiranom u nedjelju navečer nakon finala sezone showa 'Kourtney&Kim Take Miami', u središtu pozornosti je trudna Kim Kardashian (32) koja će u srpnju dobiti dijete s reperom Kayneom Westom. Starleta je pred kamerama pokazala trudnički trbuh, navalila na brzu hranu i briznula u plač zbog gorke brakorazvodne parnice koju još vodi s bivšim suprugom Krisom Humphriesom s kojim je provela 72 dana u braku. 

- Prestravljena sam zbog rastave. Vjerojatno ću roditi ovo dijete dok sam u braku s nekim drugim - potužila se Kim govoreći o tome kako rastava djeluje na nju dok ju je majka smirivala tijekom stresnog bolničkog posjeta.  

Gledatelji showa imat će priliku vidjeti i ultrazvučnu snimku njezine nerođene bebe. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Gica_1 10.04.2013.

    ludi ljudi

  • mamiću odlazi 09.04.2013.

    hahaha pa nije joj smetalo kad je je oplodilo a nije bila rastavljena a smeta joj kad se bude kotila a da se nije rastala?svašta čudnih životinja ima.

  • karen 09.04.2013.

    kak je to glupo stvorenje !!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare