To je to što me zanima!

Kim i Kanye konačno sele u vilu vrijednu 150 milijuna kuna

Odmah nakon kupnje, West je odlučio renovirati imanje, no kako nije bio zadovoljan izgledom još jednom je sve renovirao lani. Na uređenje je ‘spiskao’ preko 70 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Starleta Kim Kardashian (36) i reper Kanye West (39) imanje u Kaliforniji kupili su od Elvisove kćeri Lise Marie Presley (49) još 2014. Odmah nakon kupnje, West je odlučio renovirati imanje, no kako nije bio zadovoljan izgledom još jednom je sve renovirao lani. Na uređenje je ‘spiskao’ preko 70 milijuna kuna. 

Vila u kalifornijskom Hidden Hillu ima osam spavaćih soba i deset kupaonica. Par i njihovo dvoje djece u novi bi dom trebao useliti u svibnju. 

Inače, strani mediji nedavno su se raspisali o novom kućnom videu Kim K. koji kruži internetom, a ona je za DailyMail demantirala glasine.

- To je stari pornić - rekla je Kardashianka koja se proslavila snimkom seksa iz 2003. godine s tadašnjim dečkom, reperom Ray J-em (36). Dio novog uratka koji je počeo kružiti internetom navodno pokazuje starletu kako u donjem rublju leži na krevetu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • doktorhit 15.03.2017.

    20 mil eura, cijen prosjecne nista posebne ville u kitzbuhelu...cijene boljih su oko 40 milik...bilo mi je nepojmljivo dok nisam preselio i poceo radit n istima

  • zinky 06.03.2017.

    Muž pa skoro da se i ne vidi na slici.. koga briga za taj događaj..

  • Tišina mora 06.03.2017.

    ajde neka smo i to doživjeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare