To je to što me zanima!

Kim i Kanye prekinuli su bračno savjetovanje, zvali odvjetnike...

Oni jednostavnu nisu na istoj valnoj duljini kada je u pitanju njihova budućnost. Kim se želi posvetiti djeci te će ostati s njima, a Kanye će živjeti u Wyomingu. Ne planira se vratiti, rekao je izvor za strane medije
Vidi originalni članak

Nedavno je odjeknula vijest kako se reality zvijezda Kim Kardashian (39) i reper Kanye West (43) razvode. Mirror piše kako je Kim pokušala pronaći zajednički jezik sa svojim suprugom pa su išli na bračno savjetovanje. No sada su i to prekinuli, jer Kanye smatra kako više nema smisla.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji Kardashian

Osim toga, reper je kontaktirao odvjetnika kako bi podnio zahtjev za razvod. Strani mediji pišu kako je pitanje vremena kada će se par javno oglasiti o krahu braka. Kim ne zaostaje za Westom pa i sama pregovara s odvjetnicom za razvod. 

ŽELI NOVI ŽIVOT 'Procurili' novi detalji: Kanye se nakon razvoda seli u London?

- Oni jednostavnu nisu na istoj valnoj duljini kada su u pitanju njihova budućnost i djeca. Kim se želi posvetiti djeci te će ostati s njima, a Kanye će živjeti u Wyomingu. Ne planira se vratiti u Los Angeles kako bi bio s njima - rekao je izvor za strane medije. 

- Kim zna što želi sa svojim životom. Želi nastaviti živjeti u Los Angelesu, stvoriti najbolji život za djecu i usredotočiti se na posao. Njihova ljubavna priča je već odavno gotova. Obožavali su se, ali previše su različiti - dodao je izvor.

Iako je ova vijest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja obitelji Kardashian, Pam Behan (52), u samim začecima njihova odnosa znala je da to neće potrajati.

- Za razliku od Kim, Kanye se nije znao nositi s golemim uspjehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala održati taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog djece - rekla je za The Sun

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare