Show

Komentari 14

'Procurili' novi detalji: Kanye se nakon razvoda seli u London?

'Procurili' novi detalji: Kanye se nakon razvoda seli u London?

Rekao je prijateljima kako budućnost vidi u Londonu. Također, želi u Europi proširiti zbor s kojim redovito nastupa na 'nedjeljnim službama' i misli kako bi London mogao biti dobar početak za to, ispričao je izvor

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o razvodu najpoznatije starlete Kim Kardashian (40) i repera Kanyea Westa (43), stalno 'cure' novi detalji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sad su se svjetski mediji raspisali o tome kako glazbenik ozbiljno razmišlja o tome da se nakon razvoda preseli u Europu, a na vrhu liste mu je London. Izvori kažu da je proučio domove kad je u listopadu posjetio glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva.

- Kanye je rekao prijateljima kako svoju budućnost vidi u Londonu kad se razvod finalizira. Također, želi u Europi proširiti svoj zbor s kojim redovito nastupa na 'nedjeljnim službama' i misli kako bi London mogao biti dobar početak za to - ispričao je izvor za Mirror.

Iako je ova vijest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja obitelji Kardashian, Pam Behan (52), u samim začecima njihova odnosa znala je da to neće potrajati.

WSJ Magazine 2019 Innovator Awards - New York

- Za razliku od Kim, Kanye se nije znao nositi s golemim uspjehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala održati taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog djece - rekla je za The Sun

FILE PHOTO: Kim Kardashian and Kanye West attend a Vanity Fair Oscar party in Beverly Hills

Najčitaniji članci