To je to što me zanima!

Kim i Kylie podijelile odjeću: Svakoj dosta po jedna nogavica

Tako je lijepo vidjeti vas kako se podržavate u svemu, kako jedna drugoj želite uspjeh. Vi ste dobar primjer kakvi bismo svi mi trebali biti, hvalili su ih fanovi. Drugi su pak primijetili kako su se mogle i primjerenije odjenuti
Vidi originalni članak

Ne znam ni sama što da radim s njima, napisala je Kim Kardashian West (38) pozirajući sa sestrom Kylie Jenner (21).

Bile su spremne sestrinski podijeliti sve. U ruci su imali umjetne usne, veće nego što su njihove, također djelomice umjetne. I nisu samo to podijelile, imale su kombinezone na kojima je Kim nedostajala lijeva nogavica, a Kylie desna.

Slavile su tako, prigodno, 'Dan sestara', koji pada na prvu subotu u kolovozu. Takvu prisnost nisu mogli ne primijetiti njihovi pratitelji i obožavatelji, kojih imaju dovoljno...

- Tako je lijepo vidjeti vas kako se podržavate u svemu, kako jedna drugoj želite uspjeh. Vi ste dobar primjer kakvi bismo svi mi trebali biti - jedan je od komentara. Ipak, neki su komentirali kako ova modna kombinacija nikako ne priliči majkama, što i Kim i Kylie jesu. 

- Mi bismo vas jednako pratili na društvenim mrežama i kad biste se počele odijevati u skladu sa svojim godinama. A ne bi škodilo i uzeti u obzir činjenicu da ste majke. Nije u redu tako se polugole prešetavati - izrešetali su ih fanovi. 

Djevojke su si, unatoč čestim kritikama i zlim jezicima, uvijek podrška. Kim je podržavala Kylie na putu da postane najmlađa milijarderka. Isto tako, i ona podržava stariju sestru u nakani da bude odvjetnica. 

POGLEDAJTE VIDEO O OBITELJI KARDASHIAN/JENNER:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • S.T.A.R.S 07.08.2019.

    Ajme koji je ovo cirkus.....

  • 06.08.2019.

    naporne su one hoće da se sve vrti oko njih.moraju bit u centru paznje

  • 06.08.2019.

    E ameri ameri jeste jadni kad su vam one glavna zabava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare