To je to što me zanima!

Kim izašla u pidžami na ulicu pa joj 'ispao' trudnički trbuh

Iako bi netko pomislio da je Kim zaista 'skrenula' i uputila se van u pidžami, ona je išla svojoj sestri na 'pidžama party' na kojoj su darivale trudnu Kardashianku
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (35) rodit će dječaka za nešto više od mjesec dana, a nabujali trudnički trbuh više ne može skriti ispod odjeće. Naime, Kim je krenula na 'pidžama party' kod Kendall Jenner (19), a na druženju su se pojavile i Kris (59) te Kylie Jenner (18) i Khloe (31) i Kourtney Kardashian (36). 

Sve članica klana Jenner- Kardashian bile su odjevene u pidžame, a druženje su organizirale kako bi darivale nerođeno Kimino dijete. 

Kim je nedavno izjavila da joj je druga trudnoća najgore iskustvo u životu, a najviše je muči što joj ruke i guza 'izgledaju debelo'. Kako bi je podržale, njene sestre, mama i prijateljice za njen su rođendan sve ispod odjeće stavile nešto kako bi izgledale trudne. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zgf174 26.10.2015.

    e pidžama koja košta više nego moja mjesečna plaća..

  • MyaMikic 26.10.2015.

    Kim odlicno izgleda, predivna je! Sretnoo da sve uredno do kraja prode !

  • Pravi Branitelj Hrvatske 26.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare