To je to što me zanima!

Kim je umorna od seksa, a još nije uspjela ponovo zatrudnjeti

Reality zvijezda je priznala da s Kanyeom ‘pokušava 50 puta dnevno’ te da je od toga iscrpljena, kao i da se svi dosadašnji pokušaji in vitro oplodnje nisu uspjeli
Vidi originalni članak

Starleta i reality zvijezda Kim Kardashian (34) umorna je od pokušaja da dobije drugo dijete s mužem, glazbenikom Kanye Westom (37). 

Nakon rođenja njihove kćeri North West (2) ispostavilo se da će Kim teško ponovno ostati trudna te je morala na operaciju jer joj je posteljica zarasla u maternicu. 

Kim je priznala da s Kanyeom ‘pokušava 50 puta dnevno’ te da je od toga iscrpljena, kao i da se svi dosadašnji pokušaji in vitro oplodnje nisu uspjeli. Par očajnički želi dijete, Kanye se navodno nada sinu no Kim je spremna odustati, a par ne želi posvajati.     

Idi na 24sata

Komentari 93

  • gigi 111 01.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • vatina jama 01.06.2015.

    sigurno 50 puta,ja ne mogu 50 a kamoli on

  • 01.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare