To je to što me zanima!

Kim je za tjedan dana trebala slaviti godišnjicu braka, ali više ne mari: 'Nasukana sam i sama'

Reality zvijezda pozirala je u donjem dijelu kupaćeg kostima i kratkom crvenom topiću, a čini se kako je na odmor otišla sa sestrom Kylie
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (40) na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s odmora na tropskom otoku. Tjedan dana prije sedme godišnjice braka sa suprugom Kanye Westom (43), čini se kako je im u potpunosti spremna nastaviti dalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo da su reper i Kardashianka zajedno bili dvije godine prije nego su se vjenčali u Firenci 2014. godine. Ove godine otkriveno je i potvrđeno da je Kim podnijela zahtjev za razvod. Kako se čini, drame oko rastave nema: njihova imovina bit će raspoređena kako je dogovoreno predbračnim ugovorom i slažu se kako bi trebali imati zajedničko skrbništvo nad četvero djece koju dijele. Još se ne zna kad će rastava biti službeno završena.

REPER NE ODUSTAJE Kanye još uvijek nosi vjenčani prsten, a Kim je našla dečka?

Na prvoj fotografiji se vidi Kim s raspuštenom kosom, kako stoji u plićaku i pozira u bijelim kupaćim gaćicama i u kratkom crvenom topiću na zakopčavanje. Njezini pratitelji i prijateljica Stephanie Shepherd primijetili su da Kim ovom prilikom nije nosila puno šminke i komentirali su kako joj to odlično pristaje.

Reperica Nicki Minaj (38) komentirala je emojijem sa srcima u očima, što je razveselilo obožavatelje.

- Kako netko može biti toliko predivan?!?! - napisala je sestra Khloe Kardashian (36).

Neki su se fanovi odlučili našaliti s reality zvijezdom, jer ih se tropsko okruženje i ocean podsjetio na sada nezaboravan trenutak kad je Kim izgubila dijamantnu naušnicu vrijednu više od 463.000 kuna.

- Kim, jesi li našla svoju naušnicu? - piše u jednom od komentara.

Kardashianka nije odgovorila, a cijelu objavu opisala je samo s riječi 'nasukana'. Ne izgleda kao da je to uistinu tako, a zato što je njezina sestra Kylie Jenner (23) podijelila slične slike, pretpostavlja se da je riječ o obiteljskom odmoru.

Iako je većina komentara pozitivno, obje sestre neki su fanovi prozvali za to što svoje platforme još uvijek nisu iskoristile kako bi komentirale situaciju u Palestini.

- Doslovno imaš prijatelje u Palestini. Ove fotografije su lijepe, ali trebala bi pričati o Palestini. Neće ti odmoći... - kritizirao je jedan komentar Kylie. Sestre niisu obratile pažnju na takve komentare, kojih je relativno puno zbog veličine njihovih profila na društvenim platformama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.05.2021.

    Bome imas pozadinu ko kit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare