To je to što me zanima!

Kim je zbog korzeta imala uzak struk: 'Nisam mogla ni sjesti'

Nakon burnih rasprava je li reality zvijezda izvadila nekoliko rebara kako bi stala u haljinu, službena stranica magazina Vogue objavila je video s objašnjenjem. Kim je imala uzak korzet u kojemu se nije mogla kretati
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (38) privukla je poglede mnogih u ponedjeljak na Met Gali u New Yorku. Na sebi je imala usku haljinu kojom je istaknula sve obline. U prvom planu bile su grudi i jako uzak struk kojeg su mnogi prokomentirali na društvenim mrežama.

Nakon burnih rasprava je li reality zvijezda izvadila nekoliko rebara kako bi stala u haljinu, službena Instagram stranica magazina Vogue objavila je video s objašnjenjem. Naime, Kardashianka je imala uzak korzet u kojemu se nije mogla kretati pa se putem videa ispričala Anni Wintour (69), organizatorici Met Gale.

- Anna, ako ne sjednem na tijekom večere, sad znaš zašto. Hodat ću okolo, družiti se, ali ne mogu sjesti - priča Kim na snimci. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Provokativnu haljinu izradio joj je francuski dizajner Thierry Mugler, a Kim je noć prije morala vježbati pravilno disanje prije nego je otišla na Met Galu. Također, rekla je da je bila na strogoj dijeti i vježbala kako bi mogla stati u korzet haljinu. 

Na društvenim mrežama mnogi korisnici ismijavali su Kardashianu i njezin izbor haljine za najvažniju noć u modnom svijetu. Fitness trenerica Melisa Alcantara stala je u obranu svoje klijentice, prenosi Daily Mail

- Da raščistimo stvari. Prvo, ova haljina je korzet, ali, kao drugo, Kim trenira šest dana tjedno. Svakog dana budi se rano i predana je vježba. Treće, napravila sam joj put, ali ona je obavila posao. Volim komplimente, ali najvažnije, nije me briga za vaše mišljenje o njezinom tijelu je li lažno ili ne - rekla je Melisa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Idi na 24sata

Komentari 21

  • su57f22 09.05.2019.

    Sta ce seljan.a

  • black_cat 09.05.2019.

    nesklad i asimetrija.

  • Judita👥 09.05.2019.

    Ne izgleda proporcionalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare