To je to što me zanima!

Kim Kardashian ističe jako bujne obline u drugoj trudnoći

Trudna reality zvijezda počastila se ručkom u talijanskom restoranu na Beverly Hillsu. Odlučila je odjenuti vrlo usku, crnu haljinu koja ističe njene bujne obline
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (32) bila je prava atrakcija dok je izlazila iz restorana na Beverly Hillsu u crnoj, pripijenoj haljini. Prolaznici su je fotografirali i okupili se oko nje, no Kim nije obraća previše pozornosti. 

Haljina joj je istaknula bujne grudi, bokove i njen trudnički trbuh. 

Nakon prve trudnoće, Kim je izjavila da nije htjela gledati fotografije sebe jer joj se nisu sviđale odjevne kombinacije koje je odabirala tada. 

Početkom druge trudnoće, počele su se širiti glasine da Kim nije uistinu trudna te da se samo udebljala. Na glasine je odgovorila fotografijom na kojoj je potpuno gola. 

- Prvo mi kažu da lažiram trudnoću jer sam premršava, sada mi kažu da lažiram trudnoću jer sam debela. Nekad me 'fotkaju' prije jela kada izgledam tanje, a nekad poslije, kada izgledam veće. Sve je to dio procesa. Još ću se povećati i to je super - napisala je Kardashianka kraj fotografije koja je 'zaradila' 1,9 milijuna lajkova.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • bare000 27.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tkalc 26.08.2015.

    masa je mama baki moj

  • 26.08.2015.

    u ovakvoj vešti ja bi se bojala ručat da mi se ne rasprsne pri drugom zalogaju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare