To je to što me zanima!

Kim Kardashian kupila je vilu od 70 milijuna dolara, prije je pripadala slavnoj manekenki

Najskuplja vila nekada je pripadala super modelu Cindy Crawford koju je reality zvijezda sada renovirala za sebe
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (42) kupila je najskuplju dvokatnu vilu u elitnom kvartu i četvrtu najskuplju u Kaliforniji. Svoj novi dom u Malibuu, koji je nekada pripadao manekenki Cindy Crawford (57), Kim je kupila za 70,4 milijuna dolara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Renovacija novog doma trajala je godinu dana i sada ispred vile nalaze se kamioni i radnici tvrtke specijalizirane za selidbu koji istovaruju velike kutije i unose iz u vilu. 

- Ova kuća za mene predstavlja rezultat napornog rada koji sam uložila puno vremena i sada uživam u plodovima - rekla je Kim za strane medije.

OPET NA METI KRITIKA Kardashianka obilježila bakin rođendan starim slikama: 'Čudi me da te uopće još prepoznaje'

Njen novi dom prostire se na 7450 četvornih metara, nalazi se na litici s pogledom na ocean. Osim privatnog pristupa plaži, uključuje sadržaje poput bazena s prostorom za odmaranje s vanjskim kaminom, teniski teren, luksuzni spa i vrt koji više nalikuje perivoju s rijetkim biljkama nego okućnici.

- Osjećam novu energija. Tako se veselim stvaranju uspomena odavde - rekla je reality zvijezda.

Novu nekretninu prvi put pokazala je sestri Khloé Kardashian (39), a njih su popratile televizijske kamere za obiteljski reality show 'The Kardashians'. 

O PETEU DAVIDSONU Kim Kardashian o posljednjoj vezi: Prebrzo sam ušla u to, a još nisam ni Kanyea preboljela

Kimina glavna rezidencija se nalazi na Hidden Hillsu u Kaliforniji, ondje je živjela s bivšim suprugom Kanyeom Westom (46) i njihovo četvero djece. Kada se formalno rastala 2022. godine pripala joj je vila u Hidden Hillsu.

Osim toga, reality TV zvijezda angažirala je japanskog arhitekta Tadao Andoa da joj projektira kuću za odmor u Palm Springsu i gradi još jednu na nepoznatoj lokaciji, prenose strani mediji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 04.08.2023.

    luksuzni dvorac

Komentiraj...
Vidi sve komentare