To je to što me zanima!

Kim Kardashian ljuta jer joj je Kylie Jenner 'ukrala' slavu

Nadurila se na Kylie koja je vijest o trudnoći objavila dan prije desete godišnjice njihova obiteljskog realityja. Misli da joj krade slavu, kaže prijatelj blizak obitelji.
Vidi originalni članak

Starleta i reality zvijezda Kim Kardashian (36) posvađala se s mlađom sestrom Kylie Jenner (20). Kylie je trudna s dečkom, reperom Travisom Scottom (25), a Kim čeka treće dijete koje će njoj i suprugu Kanye Westu (40) na svijet donijeti surogat majka.

- Nadurila se na Kylie koja je vijest o trudnoći objavila dan prije desete godišnjice njihova obiteljskog realityja. Misli da joj krade slavu - kaže prijatelj blizak obitelji. 

Glasine kažu da s druge strane nije bijesna na sestru Khloe Kardashian (33) koja također čeka svoje prvo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • povijest činjenica 29.09.2017.

    Uza svu lovu koju ima i "modnu moć" - ispraznog li života...

  • Am14cv 29.09.2017.

    Mene zanima zasto je vijest o trudnoci neke tamo Kardashianke vaznija od vijesti neke 'obicne' majke? Radost je jednaka i kod jedne i kod druge. I jedno i drugo dijete nastalo je na isti nacin, razvijat ce se i rast na isti nacin, rodit se na isti nacin. Nije mi vise jasno sta ljudski rod to radi....

  • Arzancanin 29.09.2017.

    Ljudi bez ikakvog talenata osvoje tv, emisije, show..... Da ona barem išta zna..... Osim porniće snimati i se svaki tren gola skidati😂😂😂😂!!! Kad gledaš ove TV zvijezde prije 20-30 godina i kakav različitih talenata su imali i onda gledaš ovu Kardashian i pitaš se, šta ova može?!? Ništa 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare