To je to što me zanima!

Kim Kardashian na meti kritika zbog suradnje s Balenciagom: 'Novac joj je jedino bitan očito!'

Kim Kardashian je i u prošlosti surađivala s Balenciagom, a unatoč njihovoj kontroverznoj reklami iz 2022. godine, nije htjela prekinuti suradnju s njima
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (43) nova je ambasadorica modne kuće Balenciaga što je izazvalo oštre kritike na društvenim mrežama.

'NARAVNO DA TO IMAM' A kako vaš ured izgleda? Kim Kardashian u svom ima solarij i 3D prikaz svog mozga na stolu

Naime, zbog Balenciagine kontroverzne reklame za djecu iz 2022. pratitelji su sada napali reality zvijezdu što je odlučila surađivati s njima ističući da joj je jedino stalo do novca.

'Od svih brendova, ona je odabrala onaj koji se suočio s optužbama za nasilje nad djecom', 'Novac joj je jedino bitan', 'Rekla je je*eš Balenciagu kad su bili napadnuti, a sad kad je to sigurno za nju, vratila se', pisali su na društvenim mrežama.

'NISI SE DOBRO FOTOŠOPIRALA...' Kim Kardashian ponovno je na meti kritika zbog Photoshopa: Fanovi uočili neobičan detalj

Kim se osvrnula na novu suradnju putem Instagram storyja.

- Već nekoliko godina, Balenciaga dizajni bili su dio mnogih odjevnih kombinacija – i nekih mojih najpoznatijih modnih trenutaka. Ova povijesna modna kuća prihvaća modernost, umjetnički rad i ima inovativan pristup dizajnu. Za mene, ova duga veza je građena na međusobnom povjerenju i posvećenosti da se čini ono što je ispravno. Uzbuđena sam zbog ovog sljedećeg poglavlja za brend i postala sam njihov ambasador - izjavila je Kim koja je i ranije surađivala s brendom.

Krajem 2022. godine, Balenciaga je objavila reklamu u kojoj djeca poziraju pored raznih BDSM stvari što je izazvalo oštre kritike javnosti.

Iako je i sama reality zvijezda izjavila da je potresena i zgrožena time, odbila je prekinuti suradnju s njima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 23.01.2024.

    Otkud im takav zakljucak?? Ma gdje bi njoj novac bio bitan, nikako :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare