To je to što me zanima!

Kim Kardashian osvanula na naslovnici bez trunke šminke

Nakon golišavih fotografija, Kim je ovaj put zadobila pozornost zbog nečeg sasvim drugog. Na naslovnici Voguea, trudna Kim pojavila se potpuno nenašminkana
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (34) nedavno se prisjetila svojeg snimanja za jedan časopis na kojem je bila prekrivena jedino bojom. Sada je osvanula u sasvim neočekivanom izdanju. 

Reality zvijezda krasi novu naslovnicu novog broja španjolskog izdanja časopisa Vogue. Na fotografiji Kim, navodno, nema niti trunke šminke.

- To je bio jedini put da nam je trebalo manje od dvije minute da pripremimo njeno lice za fotografiranje. Lice joj je jednako lijepo bez šminke jer je Kim glamurozna - izjavio je njezin vizažist Mario Dedivanović.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • icky 22.07.2015.

    kako se vi uopće nazivate novinarima? gdje je sloboda govora? jesam šta krivo napisao? inače, skupljam sve screenshote svih novinskih blokada (ne samo vas već i drugih portala) i mislim da će mojih 50 000 subscribera na youtubeu biti jaaaako zainteresirani da vide novi video ;)

  • Filcho 21.07.2015.

    De kakvo lijepo lice, ima slika na internetu, hvala bogu, izgleda ko talibanka iz po libanona, i zapamtite, ta žena je ruglo bez šminke, a na ovoj naslovnici da se skidati šminka špahtlom.

  • varešak 21.07.2015.

    Ma kak da su je dobro napiturali da se ne primijeti, očito da nisu uspjeli u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare