To je to što me zanima!

Kim Kardashian: Trudnoća mi je najgore iskustvo u životu

Kim je nedavno priznala da nije baš 'uživala' u prvoj trudnoći jer se osjećala neprivlačno, no druga joj 'sjeda' još teže. Sada se osjeća 'odvratno i nesigurno'
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (34) u sedmom je mjesecu trudnoće i 'očajna' je. Naime, reality zvijezdi se ne sviđa kako izgleda kada je trudna. 

- Bit ću iskrena. Za mene je trudnoća najgore iskustvo u životu - napisala je Kim na svojoj internetskoj stranici te dodala kako joj je fascinantno kako joj se tijelo jednostavno 'poveća' i ništa još više ne stoji. 

- Jeste li znali da nakon trudnoće morate nositi pelene dva mjeseca? Baš seksi - napisala je majka dvogodišnje North West koja ističe da se zaista ne osjeća seksi tijekom trudnoće. Nedavno je i otkrila da u posljednje vrijeme nosi duge kapute kako bi prekrila debele ruke i guzu. 

- Osjećam se nesigurno i odvratno - dodala je Kim, koja je još prije nekoliko tjedana rekla kako je naučila voljeti svoje tijelo 'u toj fazi' te se fotografirala gola pred ogledalom. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • duda varalica 07.10.2015.

    guz joj veci od trbuha... usput, uuuuuvijek je fuj obucena

  • zinky 07.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Merica.P 06.10.2015.

    Slazen se sa starletomal sama je kriva nije koristila kondome pa je i ruzna i dobice nepotrebno dejte

Komentiraj...
Vidi sve komentare