To je to što me zanima!

Kim na snimanje pozvala bujne prijateljice, paparazzi 'ulovili' njihove obline bez Photoshopa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Paparazzi su snimili Kim dok je pokušavala iz pravog kuta snimiti svoje prijateljice i kolegice, reality zvijezde Natalie Halcro i Oliviju Pierson. Pozirale su joj u Kiminoj odjeći za oblikovanje tijela
Vidi originalni članak

Odmor na Bahamima s dečkom Peteom Davidsonom (28), kratko snimanje za vlastiti brend ''Skims'', kava s Hilary Clinton (74), pa natrag na snimanje s prijateljicama sličnih oblina. Tako izgleda raspored reality zvijezde Kim Kardashian (41) u zadnjih nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paparazzi su snimili Kim dok je pokušavala iz pravog kuta snimiti svoje prijateljice i kolegice, reality zvijezde Natalie Halcro (33), koja sa svojom visinom pomalo podsjeća na Kiminu mlađu seku Khloe Kardashian (37), i Oliviju Pierson (32), koja slijedi trend platinaste kose influencerice i Kimine seke, Kyle Jenner (24).

Iako je paparazzi u stopu prate, sudeći po fotografijama Kim je pomalo ostala zatečena njihovom pojavom. Nadamo se da joj nisu pokvarili nijedan kadar.  

OTKUD SE NJIH DVIJE ZNAJU? Hillary Clinton i Kim Kardashian tajno se susrele i zbunile fanove

Njezine kolegice pozirale su u Kiminoj odjeći za oblikovanje tijela -''Skims''. Olivia u svjetlosivom topiću i kupaćim gaćicama, a Natalie u jednodijelnom tamnosivom badiću dubokog dekoltea. Nije tajna da je Kim uzor i idol brojnim influencericama i reality zvijezdama, koji ponavljaju svaki njezin potez. Kim je nedavno svoje snimanje obavila na Bahamima, a njezine frendice su oduševljeno prihvatile poziv za poziranje na Karibima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vedii888 27.01.2022.

    presmiješno s tom ogromnom guzom izgleda.

  • nap 27.01.2022.

    Dobro izgledaju 🤩

  • 27.01.2022.

    pa vec svi znamo "paparazzi" fotke placebe i namjestene..a btw, meni to izgleda nelijepo

Komentiraj...
Vidi sve komentare