To je to što me zanima!

Kim naljutila fanove: Skrivala ruke, ne želi otkriti bračni status

Starleta i reper West već mjesecima nisu u dobrim odnosima, ali odnedavno se šuška kako su pred razvodom. Kim je prije nekoliko dana pokazala ruku bez prstena, ovoga puta ju je vješto skrivala
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (40) pozirala je u grudnjaku i biciklističkim hlačama, a fokus po prvi put nije bio na njezinoj stražnjici i grudima. Svi su gledali u ruku koju je držala na stolici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko dana pozirala je sa svojom prijateljicom Allison Statter, a te slike izazvale su burnu reakciju mnogih. Kim na njima nije imala prsten, zbog čega su njezini pratitelji zaključili da je istina da se rastala od repera Kanyea Westa (43).

Sada je, svega nekoliko dana nakon te 'drame', opet objavila fotografiju na kojoj joj se vide ruke, ali ih je vješto prikrila pa se ne vidi nosi li prsten, što je pratitelje naljutilo. 

- Ne znam zašto ne kažeš jesi se rastala ili ne. Ovo skrivanje nema smisla - pisali su joj. Izgleda da su se htjeli igrati detektiva i sami riješiti slučaj, ali ih je Kim zeznula. 

West je već neko vrijeme u osami na svom ranču u Wyomingu te par živi odvojeno, a Kim će tražiti skrbništvo nad sve četvero njihove zajedničke djece, koje Kanye već neko vrijeme tek povremeno viđa. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.01.2021.

    Kakva je ovo vijest?Tko njih prati,dajte dnevno izvješće o Nivesinim sisam i naravno dnevno izvještaj kako je danas Maja Šuput provela dan u trudnoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare