To je to što me zanima!

Kim ne smeta Kanyeova nova veza s glumicom: 'On je takav, uvijek govori jezikom ljubavi'

Ako je Kanye West htio ući Kim Kardashian pod kožu kako bi joj se osvetio za rastavu tako što je započeo romantičnu vezu s Julijom Fox, izgleda da će se reper morati više potruditi jer mu je taj plan propao
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) i reper Kanye West (44) redovno krase naslove svih medija, ne samo radi rastave nego i njihovog međusobnog natjecanja kome je od njih dvoje bolje u novim romantičnim vezama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je reper prohodao s glumicom, Kim je izjavila da joj ne smeta način na koji se West vrlo upadljivo udvara Juliji Fox (31), rekli su izvori za Page Six.

- Njoj čak ni ne smetaju usporedbe s Foxom. Ona zna da je Kanye dizajner i vizualno kreativna osoba, tako da je to oduvijek bio njegov jezik ljubavi i kako pokazuje naklonost prema nekome tko mu se sviđa - rekao je izvor.

West je Fox odveo u na večeru u New Yorški restoran Carbone koji je jedan od najdražih restorana od Kim. No, izvori inzistiraju da je Kim "u potpunosti krenula naprijed " od braka i da se "osjeća potpuno slobodno" od kada je u novoj vezi s komičarom Peteom Davidsonom (28), koji "izvlači ono najbolje u njoj".

- Zapravo, Kardashian koja je obično uglađena u svakom trenutku, trenutno je manje zabrinuta za svoju odjeću i imidž od kada West nije u slici. Ovih dana očito želi postojati samo u svojoj SKIMS kolekciji, dok je šminka i frizura ne zanimaju. Njoj je samo stalo da ima potpunu sreću i mir a ne da bude cool - rekao je drugi izvor.

IZVOR BLIZAK KIM OTKRIVA Kardashian se zaljubila 'preko ušiju' u komičara: Presretna je s njime i konačno može biti svoja

- Dobar su -roditeljski odnos s Westom ostaje njezin glavni prioritet je Kim voli vidjeti Kanyea sretnog i želi samo pozitivne stvari za njega jer je to ono što je najbolje za njihovu djecu- zaključio je prvi izvor.

Kim je podnijela zahtjev za razvod od Westa u veljači 2021. nakon sedam godina braka. Zajedno i maju četvero djece, dvije kćeri North (8)  i Chicago (3) te dvojicu sinova Saint (6)  i Psalm (2).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Klips 13.01.2022.

    Ti moderni reperi i njihove starlete su čisti kičeraj i neukus. Ko turbo folk. Bez veze i smisla

  • 13.01.2022.

    Sretna što ga se otarasila.

  • 13.01.2022.

    Sta bi smetala?🙃 brigo moja pridji na drugu...😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare