To je to što me zanima!

Kim nudi na posudbu svoj sitni bikini: 'Bljak, to je nehigijenski'

Kreirao ga je Karl Lagerfeld, a prva nosila na Chanelovoj reviji Stella Tennant. Ono što ovaj bikini čini posebnim je to što ga umjesto kupnje možete samo iznajmiti i to na 72 sata
Vidi originalni članak

Chanelov oskudni vintage bikini postao je popularan zahvaljujući Kim Kardashian (38), a odsada se nalazi u trgovini 'El Cycèr' iz Los Angelesa. Bikini je kreirao Karl Lagerfeld još 1996., a prva ga je nosila na Chanelovoj reviji manekenka Stella Tennant (48). Ono što bikini čini posebnim je to što ga umjesto kupnje možete samo iznajmiti i to na 72 sata.   

Iako se mnogima ova ideja nije svidjela, smatrajući je nehigijenskom pa i odvratnom, vjerujemo da će biti uspješna. Ipak se Kim slikala u njemu za Instagram, a sve što ona odjene ne prolazi nezapaženo. Cijena posudbe bikinija nije navedena, a s obzirom da se radi o kombinaciji Kim&Chanel cifra je sigurno velika.

 - Chanel vintage, molim vas budimo precizni - poručila je Kim uz seksi fotku na kojoj je atribute naglasila bikinijem luksuznog modnog brenda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prisjetimo se, pozirala je i u starim Guccijevim tangama, iz 1997., koje se još prodaju na internetu, a čija cijena dostiže 6300 kuna. 

Osim u donjem rublju, Kim i ostalim modnim kombinacijama šokira ili osvaja obožavatelje, a tome svjedoče i njezine nedavne dvije kombinacije. Zvijezda je tako u Parizu odjenula šljokičastu kombinaciju bodija i kombinezona izazivajući brojne kritike na društvenim mrežama. Kombinaciji je dodala i svjetlucave najlonke te srebrne sandale oko čega su se fanovi složili da joj je to jedan od najvećih gafova, uz nedavni gotovo proziran kostim s uzorkom leoparda.  

- Izgleda neukusno i jeftino, ovako definitivno ne bi smjela izgledati jedna dama -  jedan je od mnogih negativnih komentara na društvenim mrežama. 

'NEUGODNA FAZA' Prije zahvata: Kim Kardashian je objavila nikad viđene fotke...

- Ovo je uistinu malo previše. Šokirala me svojim modnim neukusom - napisao joj je jedan pratitelj. Ipak, Kim se ne obazire na negativne komentare.

Zanimljivo je i da Kardashianka u Parizu izlazi uz jake mjere sigurnosti jer se još uvijek boji zbog oružane pljačke koja joj se tamo dogodila 3. listopada 2016. kada su je lopovi zarobili i ukrali joj skupocjeni nakit.  

'PROCURIO' VIDEO Jesu li ovo maskirani pljačkaši koji su napali Kim Kardashian?

To je najveća krađa nakita neke privatne osobe u Francuskoj u posljednjih 20-ak godina.  Francuska policija uhitila je 17 osoba povezanih sa spomenutom pljačkom, od kojih je desetorici izrečena kazna. Ukraden joj je nakit u vrijednosti od 10 milijuna dolara, uključujući njezin skupocjen zaručnički prsten s 20-karatnim dijamantom. 

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Idi na 24sata

Komentari 14

  • belladonna 10.04.2019.

    Ta je bome dobro unovčila...a i porez na bedake je najskuplji na svijetu!

  • creepylighthouse 10.04.2019.

    Kako nekome te vještice mogu biti uzor???? Svaka druga izgleda kao jedna od njih, fuj fuj.

  • 09.04.2019.

    Kreator iskoristio resle materijala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare